У Вінниці збиратимуть гроші на лікування 18-річної Юлі від раку

Благодійний концерт "За життя" відбудеться 14 квітня у молодіжному центрі "Квадрат". Початок о 12:00.

Гроші збиратимуть для 18-річної вінничанки Юлії Міськової. Дівчина потребує термінової трансплантації кісткового мозку. Операцію планують робити у Туреччині, проте на це потрібно 40 тисяч доларів.

На концентрі для вінничан виступатимуть співаки, вихованці зі Студії східного танцю Tanrica, а також співатимуть студентки з Калинівського техколеджу. Однокласник Юлії Міськової гратиме на гітарі в дуеті з другом. Про таку програму благодійного заходу розповіла співорганізаторка концерту Анжеліка Юзькова.

Також на заході планують організувати ярмарок випічки, де свої десерти презентують друзі Юлі.

Вхід на подію вільний, проте організатори сподіваються на благодійні внески від гостей. Усі зібрані кошти будуть одразу передані сестрі Юлі - Христині, яка буде присутня на заході.

18-річна вінничанка вже 4 рік намагається подолати складну хворобу.

"У неї злоякісна пухлина головного мозку. На жаль, діагностована вона вже у стадії, коли були метастази. Нам вдалось на певний період часу за допомогою хіміотерапії та оперативних втручань призупинити ріст пухлини", – розповів дитячий онколог Олександр Калинчук у сюжеті телеканалу НТН, який було присвячено Юлі.

Зараз хвороба повернулась, тому Юля потребує негайної операції.

Аби допомогти Юлі вже зараз, можна переказати кошти на рахунки 4149 4991 2386 1005 (рахунок в національній валюті) або 5168 7573 9738 3524 (рахунок в іноземній валюті). Отримувач: батько дівчини – Міськов Петро Григорович (тел. 098 890 19 00).

Також зробити благодійний внесок можна безпосередньо на концерті.



Переглядів: 2842
Поширень: 0

Останні новини