На Вінниччині чоловік завдав смертельного удару ножем односельчанину: як його покарають

Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, за скоєне йому загрожує 15 років за ґратами. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

У суботу, 29 червня, під час перевірки раніше судимого 54-річного жителя Гайсинського району екіпаж групи реагування патрульної поліції отримав інформацію про вчинення чоловіком тяжкого злочину. Господар зізнався про конфлікт, у ході якого він ножем вдарив знайомого і той помер. Виявивши у будинку тіло 41-річного потерпілого з ознаками насильницької смерті, працівники поліції відразу затримали злочинця та викликали слідчо-оперативну групу.

За попередньою інформацією, після застілля у спільного знайомого потерпілий повертався додому повз оселю затриманого й між ними виникла суперечка на вулиці, яка потім переросла у бійку вже в будинку. Старший з чоловіків кілька разів вдарив молодшого ножем і останній від отриманих травм помер.

Слідчі слідчого управління за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі триває досудове розслідування.



Переглядів: 323
Поширень: 0

Останні новини