У Вінниці за підтримки міської ради провели «Кольоровий захід» для дітей

У Вінниці в Центральному парку імені Миколи Леонтовича відбувся яскравий захід. Його для своїх вихованців організував VinSmart Центр та відділ молодіжної політики ВМР. Понад 100 дітей мали можливість не лише насолоджуватися гарною погодою, а й взяти участь у різноманітних активностях та цікавинках.

Вихованці VinSmart Центрів брали участь у веселих іграх та змагалися у різних конкурсах. А родзинкою свята стало обсипання кольорових фарб холі, що принесло дітям безліч позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Десятирічна Марія зауважила: «Це було найкраще свято в моєму житті! Я дуже люблю кидатися фарбами та танцювати. Дякую організаторам за таку класну подію!»

А восьмирічний Олександр додав: «Я вперше брав участь у такій події – це було неймовірно. Дуже сподобалося, коли всі стали кольоровими. Сподіваюся, що таке свято буде кожного року!»

Як підсумував директор VinSmart Центру Дмитро Мира, у закладах планують і надалі організовувати подібні події, щоб дарувати дітям радість та забезпечувати активний відпочинок.

«Такий кольоровий захід став чудовим початком літа, і попереду ще багато цікавих подій, які зроблять канікули дітей незабутніми», – сказав він.

«Діти – це наше теперішнє і наше майбутнє. Отож попри війну, ми стараємось організовувати для них цікаві активності, аби подарувати якомога більше позитивних емоцій», – наголосила начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

Джерело: ВМР



Переглядів: 205
Поширень: 0

Останні новини