На Вінниччині п'яний водій переїхав лежачого чоловіка: подробиці

Нещодавно, 20 червня Теплицький районний суд виніс вирок водію, який наїхав на лежачого на дорозі жителя села Петрашівка та втік з місця аварії.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Нагадаємо, що подія сталася 22 червня 2021 року близько 5:00 у селі Петрашівка Соболівської територіальної громади. Тіло 45-річного чоловіка без ознак життя було виявлене місцевими жителями. Після огляду місця події слідчі та криміналісти дійшли висновку, що чоловік загинув унаслідок наїзду автомобіля.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, потерпілий помер від внутрішньої кровотечі, спричиненої наїздом.

У ході оперативно-розшукових заходів поліція встановила, що до злочину причетний 24-річний житель сусіднього села, який скоїв ДТП у стані алкогольного сп'яніння.

На підставі зібраних доказів суд першої інстанції визнав підозрюваного винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України (залишення в небезпеці) та ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України ((порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Згідно з ч. 1 ст. 70 КК України, за сукупністю злочинів, шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим, суд призначив остаточне покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 330
Поширень: 0

Останні новини