На Вінниччині за день стались дві ДТП, в яких постраждали діти

Аварії сталися на території Вінницького району та у місті Ладижин. Тілесні ушкодження внаслідок ДТП отримали двоє водіїв, повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Перша автопригода сталась на відрізку автодороги Вінниця – Турбів неподалік с. Стадниця. За інформацією правоохоронних органів, 56-річний водій автомобіля Mitsubishi L200, розвертаючись, не надав переваги в русі мінівену Volkswagen, що рухався позаду у попутному напрямку.

Унаслідок зіткнення обидва керманичі отримали тілесні ушкодження, одному із них отримав допомогу від медиків без госпіталізації. З місця події до лікарні госпіталізували 9-річного дитину, яка знаходилася в автомобілі Volkswagen. Його життю, на щастя, нічого не загрожує.

Ще одна автопригода сталась близько 22:00 год у Ладижині. Легковик ЗАЗ зіткнувся зі скутером, унаслідок чого 16-річний водій двоколісного транспортного засобу потрапив до лікарні.

Встановлено, що підліток рухався на незареєстрованому скутері без посвідчення відповідної категорії.

Неповнолітній перебуває у Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні. 60-річний водій легковика не постраждав.

За фактами автопригод поліцією розслідуються провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

У всіх водіїв відібрані зразки крові для проведення токсикологічної експертизи, а автомобілі поміщені на арештмайданчики.



Переглядів: 434
Поширень: 0

Останні новини