У Вінниці двоє юнаків на електросамокаті збили маленьку дівчинку: подробиці

У парку "Хімік" двоє людей на електросамокаті наїхали на маленьку дівчинку. 

Інцидент зафіксували камери Ситуаційного центру.

Інцидент стався 23 червня о 18:19. Двоє молодиків, рухаючись на електросамокаті, збили малолітню дитину, яка бігла за м'ячиком. Після цього вони втекли з місця події. Поліція, яка прибула на місце події, обстежила прилеглі території, але винуватців не знайшла. Матір повезла постраждалу дівчинку до лікарні. Розслідуванням справи займаються слідчі з ДТП.

"Шановні громадяни! Розуміємо, що електросамокати це один із найзручніших способів пересування містом, однак не забувайте про правила безпеки під час поїздки та загальні Правила дорожнього руху", - йдеться в повідомленні.

Одна з компаній, що надає послуги прокату електросамокатів у нашому місті, нагадує:

    Дотримуйтесь ПДР: дотримуйтеся вказівок дорожніх знаків, реагуйте на сигнали світлофорів, поважайте інших учасників дорожнього руху та регулярно повторюйте ПДР. Користуйтесь самокатами у тверезому стані: керувати транспортним засобом під впливом алкоголю або інших речовин незаконно і суворо заборонено. Не забувайте про правила пересування: рухайтеся по велодоріжках або якомога правіше проїзною частиною, та дотримуйтеся пункту 1. Самокат призначений для однієї людини: електросамокати спроектовані для пересування лише однієї людини. Їзда на самокаті вдвох або більше людей суворо заборонена і надзвичайно небезпечна.


Переглядів: 212
Поширень: 0

Останні новини