Заступника генпрокурора Вербицького відсторонили від виконання обов'язків після гучного скандалу: подробиці

Проти Вербицького відкрито кримінальне провадження.

Заступника генпрокурора Дмитра Вербицького відсторонили від виконання обов'язків. Це трапилося на тлі скандального розслідування журналістів, у якому з'ясувалося, що дівчина Вербицького цьогоріч стала власницею елітного майна на суму щонайменше 52 мільйони гривень.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

За даними розслідування «Схем», цього року дівнична Вербицького Христина Ільницька придбала в елітному котеджному містечку «Коник» у Голосіївському районі Києва будинок вартістю 1,2 мільйони доларів та автомобіль Porsche Macan T вартістю 100 тисяч доларів, а також, ймовірно, стала власницею салону краси Leo Beauty Club. Офіційно вона звітувала, що за останнє десятиліття її дохід склав трохи більше за 360 тисяч гривень.

Натомість сам Вербицький сказав журналістам, що їхні стосунки не носять сімейний характер і він не допомагав жінці купувати нерухомість.

Після відсторення Вербицького, його обов'язки було покладено на інших заступників генерального прокурора України Андрія Костіна.

«Наказом генерального прокурора "Про тимчасове покладення обовʼязків заступника генерального прокурора" від 21.06.2024 обов'язки Дмитра Вербицького покладено на інших заступників«», - йдеться у повідомленні.

Джерело: ТСН



Переглядів: 300
Поширень: 0

Останні новини