У Вінниці розпочали капремонт системи опалення багатоповерхівки на Келецькій

У Вінниці розпочали капітальний ремонт внутрішньобудинкової системи опалення в житловому будинку на вулиці Келецька, 128.

Стара мережа була вже зношеною та потребувала заміни.

За словами директора департаменту житлового господарства ВМР Віталія Місецького, що незважаючи на те, що цьогоріч Вінниця зосередила основні фінансові можливості на підтримці наших військових, місто все ж має дбати й про стійкість критичної інфраструктури та забезпеченість містян всіма видами послуг.

«При відсутності ремонту стан будинкової мережі опалення міг би погіршитися, що могло стати причиною відсутності опалення в холодну пору року. Виконані ж роботи дозволять запобігти аварійним поривам, що своєю чергою дозволяє заощаджувати до 15% теплоресурсів», – зазначає Віталій Місецький.

Роботи виконують в межах підготовки до нового опалювального сезону та передбачають заміну старих сталевих електрозварювальних труб на сучасні поліпропіленові. Вони не піддаються корозії, що значно збільшує їхній термін експлуатації до 50 років.

Роботи із заміни мережі опалення профінансують з міського бюджету. Це вже четверта багатоповерхівка, де цьогоріч капітально відремонтують внутрішньобудинкові мережі. Загалом цьогоріч у місті планують виконати їхній капремонт у шести житлових будинках. У трьох з них відповідні роботи уже завершені. Це багатоповерхівки за адресами: вулиця Чорновола, 6, провулок Цегельний, 14, вулиця Стрілецька, 93.

Джерело: ВМР



Переглядів: 344
Поширень: 0

Останні новини