Чемпіонат Вінниці з волейболу: хто виборов перемогу

У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків 2023–2024 рр. Змагання проходили за коловою системою, участь у них взяли 14 команд. Чемпіонат провели за сприяння комітету по фізичній культурі та спорту ВМР та обласної федерації волейболу.

Учасники чемпіонату  різнилися за віковим діапазоном: це і школярі, і ветерани. Боротьба за першість тривала майже три місяці. Головним суддею змагань був Володимир Собченко.

У підсумку у трійці лідерів такі команди:

1 місце – «Вінницькі Соколи» 2 місце – «Промавтоматика» 3 місце – обласна ДЮСШ з волейболу

Команда-переможець та призери змагань отримали грамоти, медалі та кубки, а кращих волейболістів відзначили ще у трьох номінаціях: 

кращий різносторонній гравцець у номінації «ліберо» – Юрій Юрчак (обласна ДЮСШ) кращий нападник – Руслан Галюк («Промавтоматика»)  кращий зв’язний – Олександр Тарасов – («Вінницькі Соколи») найбільш результативного гравець – Ілля Корнієнко («Вінницькі Соколи»)

Голова комітету по фізичній культурі та спорту ВМР Сергій Краєвський зазначив, що розвиток спорту є важливим для нашої громади.

«Маємо розуміти, що сьогодні вкрай важливо підтримувати психологічний стан населення. А спорт в такому випадку – найкращі ліки», – підкреслює Сергій Краєвський.

Джерело: ВМР



Переглядів: 351
Поширень: 0

Останні новини