Попросив зателефонувати та вкрав телефон у неповнолітнього: на Вінниччині затримали грабіжника

На Вінниччині затримали чоловіка, який пограбував 17-річного хлопця. Він попросив у юнака телефон, а потім просто привласнив собі його.

Про це повідомляє Поліція Вінницької області.

"Працівники відділення поліції № 1 Жмеринський районний відділ поліції за декілька годин затримали 32-річного місцевого жителя, який пограбував 17-річного хлопця. За такий злочин зловмиснику загрожує до 10 років ув’язнення. 23 квітня до поліцейського звернувся житель Жмеринського району. Потерпілий розповів правоохоронцю, що невідомий чоловік попросив у нього мобільний телефон для здійснення важливого дзвінка. Хлопець дав йому гаджет, після чого зловмисник сховав викрадений телефон до кишені, а на прохання потерпілого повернути, відповів, що мобільний більше йому не належить", - йдеться у повідомленні. 

Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили та затримали правопорушника на одній з вулиць міста Бар. Чоловік виявився місцевим мешканцем, який раніше вже мав судимість за майнові злочини.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.



Переглядів: 395
Поширень: 0

Останні новини