“Все не так однозначно” або найпопулярніші міфи про Iphone

РЕКЛАМА

З моменту виходу першого Iphone у 2007 році розпочалася буквально нова ера мобільних пристроїв, а згодом прихильники сучасних гаджетів розбилися на два табори - Android та iOS. Протягом років обидва види пристроїв встигли набути сталих міфів та стереотипів щодо їх використання, проте деякі зовсім не відповідають дійсності. 

“iPhone не для ігор”

Якийсь час твердження дійсно було актуальним, адже процесори Iphone не демонстрували вражаючої виробничості в плані мобільного геймінгу, проте все змінилося у 2023 році з виходом нової лінійки Iphone 15. Зокрема модель 15 Pro отримала чіп A17 Bionic, який став на 40% потужнішим за попередні моделі, вивівши мобільні ігри на новий рівень завдяки технічним можливостям. Врешті решт, старші моделі ні в якому разі не поступаються в цьому конкурентам з Android - обидва, наприклад, чудово справляються з азартними іграми онлайн незалежно від вибору розваг та способу оплати - казино в доларах, в гривнях або в криптовалюті. 

“Iphone обмежений у виборі”

Одне з найрозповсюдженіших тверджень, очевидно, повʼязане з більшою “закритістю” екосистеми Apple. Наприклад, компанія Apple довгий час оберігала власний магазин додатків App Store від потрапляння сторонніх програм на телефони своїх користувачів. У 2024 році зміниться і це - Apple розпочав процес легалізації сторонніх магазинів, тож у майбутньому очікується суттєве розширення кількості додатків для iOS, а користувачі навіть зможуть змінити магазин, який встановлено за замочування ще від найпершої моделі Iphone.

“IPhone безпечніший за Android”

Довгий час вважалося, що операційна система iOS працює стабільніше та має більш надійний захист, ніж її головний конкурент, проте бездоганною її назвати також не можна, адже абсолютного захисту від зламів та проникнень шахраїв не існує. Втім, це в жодному разі не принижує рівень захисту Iphone, а скоріше говорить про прогрес Android - з роками обидві операційні системи пройшли великий шлях у цьому напрямку та сьогодні фактично не поступаються одна одній в плані захищеності. 

“iPhone не сумісний з Windows”

Продукція Apple з роками стала цілком самодостатньою, утворивши власну екосистему:

MacBook; Air Pods; Apple Watch.

Всі ці пристрої чудово взаємодіють між собою, проте неправильним було б стверджувати, що зʼєднати Iphone з операційною системою Windows неможливо. Так, це потребуватиме більшої кількості інструментів та налаштувань, проте не створює жодних обмежень у порівнянні з macOS. 


Переглядів: 243
Поширень: 0

Останні новини