Школярам Вінниці влаштували профорієнтаційну екскурсію до «Офісу туризму»

Нещодавно, 26 квітня, для дітей Захисників і Захисниць та внутрішньо переміщених осіб влаштували екскурсію до КП «Офіс туризму» у Вінниці. Відвідини відбулися у межах проєкту «Професійні обрії» від департаменту соціальної політики спільно з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом. Молодь дізнавалася про професію гідів та екскурсоводів та що треба робити, щоб закохати туриста у Вінницю.

«Ми збираємося разом з дітьми та підлітками у межах проєкту “Професійні обрії” вже вп’яте. Були вже зустрічі з психологами, фахівцями у сфері диджитал, акторами, режисерами та тележурналістами. Тепер на черзі не менш цікава сфера туризму. Маркетинг міста, промоція Вінниці – досить популярний зараз напрям, який активно розвивається», – зазначає директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова.

Захід організований спільно з МКГШ, який представляв його координатор, депутат міської ради Володимир Малінін.

З дітьми поспілкувалася директорка КП «Офіс туризму» Вінниці Тетяна Маєвська.

Вона розповіла про напрями роботи підприємства, познайомила з івент-простором, лаунж-зоною офісу. Заклад надає туристично-консультаційні послуги, послуги з конференц-сервісу та супроводу міжнародних делегацій. Про професію гіда та організацію подій розповіла Альона Сазонова, надання консультаційних і туристичних послуг – Ірина Парамзіна.

 Альона Сазонова та Ірина Парамзіна

Сфера туризму знайшла відголос в серцях дітей та підлітків. Своїми враженнями поділилася 19-річна Анастасія Ковальчук.

«Раніше я не задумувалась над цією професійною сферою. Але мені цікаво дізнаватися про культуру та історію України. Особливо інтерес зріс після повномасштабного вторгнення, я почала більше розуміти наш історичний шлях і те, чому відбуваються ті чи інші події. Також моя вчителька змінила свою професію з педагога на туристичну діяльність. Мені здається, це дуже перспективно», – розповіла Анастасія.

Проєкт «Професійні обрії» триватиме протягом квітня – травня.

Джерело: ВМР



Переглядів: 291
Поширень: 0

Останні новини