Вінницька команда здобула «срібло» на чемпіонаті України з хокею на траві

На стадіоні у Вінницькому центральному міському парку з 5 по 7 квітня проходив чемпіонат України з хокею на траві серед юніорів 2006-2007 р.н. Команда хокейного клубу «Вінниця1981-МДЮСШ № 1» виборола срібну нагороду основного чемпіонату.

 Вболівальники підтримують вінницьку команду

Як розповідає тренер-викладач Вінницької спортшколи № 1 та наставника команди Олександр Кулеша, впродовж трьох днів команди зіграли по одній грі з кожним суперником. Команда школи здобула перемогу у двох іграх та нічию з чинним переможцем змагань.

Тренер радіє успіхам команди

«Це досягнення є результатом наполегливої підготовки та згуртованості команди. Я впевнений, що це лише початок нашого шляху до нових вершин, і ми продовжимо працювати ще наполегливіше, щоб принести ще більше перемог нашій команді та нашому місту», – говорить тренер МДЮСШ № 1 Олександр Кулеша.

 Хокей на траві

Директор спортшколи № 1 Сергій Таранчук зазначив, що пишається здобутками спортсменів, які попри складнощі завзято працюють.

«Перш за все хочу висловити подяку нашим Збройним Силам України, які дають нам можливість проводити та брати участь у змаганнях різного рівня. Високе призове місце на чемпіонаті України – це результат не лише зусиль наших гравців, але й відданості та підтримки з боку тренерського складу та керівництва школи. Я пишаюся нашими спортсменами й вірю, що вони здатні на ще більш виняткові досягнення в майбутньому», – каже Сергій Таранчук.

Джерело: ВМР



Переглядів: 268
Поширень: 0

Останні новини