Прикордонники врятували хлопця, який бажаючи втекти з країни, ледь не замерз у річці Турунчук (відео)

Один з місцевих мешканців повідомив прикордонників з відділу «Маяки», що в річці Турунчук знаходиться хлопець, який потребує допомоги. Охоронці кордону негайно вирушили на човні до зазначеного місця. 

За інформацією ДПСУ, щоб дістатися до хлопця, прикордонникам довелося пробиратися крізь хащі верболозу та очерету. Зовсім виснаженого, з ознаками переохолодження, охоронцям кордону вдалося витягти його з води, після чого вони викликали швидку та надали першу допомогу.

Виявилося, що 22-річний молодик родом з Одеси. Хлопець мав намір потрапити до Молдови в обхід пунктів пропуску. Для цього він планував подолати дві водні перешкоди - річки Турунчук та Дністер. Проте своїх сил він не розрахував. Якби прикордонники не прийшли на допомогу, цей заплив міг стати останнім у його житті.

Після того, як він був доправлений до лікарні, медики констатували переохолодження важкого ступеня та обмороження кінцівок. Тривалість його перебування в крижаній воді залишається невідомою. Зараз медичний персонал бореться за його життя.

"Радимо не вдаватися до таких незаконних та екстремальних способів перетинання кордону та попереджаємо про небезпеку для життя і здоров'я", - зазначають у повідомленні.



Переглядів: 385
Поширень: 0

Останні новини