Класні ідеї подарунків для молодої мами

Народження дитини, безперечно, є найважливішою подією в житті кожної жінки. Коли народжує близька людина, хочеться щиро її привітати із цим визначним днем. Пропонуємо добірку подарунків для молодих мам, які будуть доречними і приємними. 

Подарунковий сертифікат 

Перше, що приходить на думку, це сертифікат у магазин дитячих товарів. Проте, як показує практика, усі необхідні для малюка речі купуються завчасно. Тому кращим подарунком стане сертифікат великої торговельної мережі, в асортименті якої є багато категорій товарів. Тоді мама сама зможе визначитися, що хоче купити: блендер Tefal, іграшки, білизну, фільтр для води чи іншу потрібну й корисну річ. 

Абонемент в SPA-салон 

Вагітність та пологи є випробуванням для організму та нервової системи жінки. Тому буде дуже добре, якщо подарунок принесе дійсно позитивні емоції та сприятиме відновленню. Абонемент до СПА-салону повністю відповідає цим критеріям, адже допоможе матусі: 

прислухатися до себе та своїх відчуттів;  відновити запас енергії;  знизити рівень напруги та стресу;  отримати заряд позитивних емоцій. 

Даруйте жінкам повну релаксацію та море позитивних вражень, після народження дитини їм вкрай необхідні саме такі почуття. 

Сімейна фотосесія 

У перший рік життя маля зростає і змінюється дуже швидко. Тому батькам хочеться зберегти максимум неповторних моментів у пам'яті. Сертифікат на сімейну фотосесію буде максимально доречним і потрібним. 

Порада: краще дарувати сертифікат із тривалим терміном використання — від 6 до 12 місяців. Так сім'я із малюком зможе вибрати максимально зручний час для цієї події. 

Добре, якщо подарунковий сертифікат буде включати в себе не тільки саму фотосесію, а і друк певної кількості фотографій. 

Романтична вечеря в ресторані 

Часто із появою малюка вся увага в родині переключається на нього, що може негативно вплинути на відносини між чоловіком та жінкою. Щоби цього уникнути, потрібно не забувати приділяти час не тільки дитині, але й партнеру. 

Сертифікат на вечерю в ресторані стане прекрасним подарунком для обох батьків, який нагадає їм про кохання та ніжність. Вибратися із немовлям до закладу може бути доволі проблематично, а ось доставка смаколиків додому — це саме те, що потрібно. 

Термос для напоїв 

Практичний і потрібний подарунок. Мами багато гуляють із дитиною, тому добре, якщо в наявності буде якісний термос, у який можна налити улюблений гарячий чи холодний напій і взяти із собою в парк. 

Загальні поради 

Є декілька дієвих порад, які допоможуть вибрати влучний подарунок із нагоди народження дитини: 

Орієнтуйтеся на уподобання і потреби матусі. Якщо це близька людина, краще прямо запитати, що саме їй хотілося отримати. Не даруйте одяг чи м'які іграшки. Виключення: якщо вам прямо замовили саме ці товари. Краще два маленьких окремих подарунка для мами і дитини, ніж один спільний.

Будьте уважними і не втрачайте можливості привітати близьких людей із народженням малюка, адже подарунки приємно не тільки отримувати, а й дарувати.


Переглядів: 358
Поширень: 0

Останні новини