Росіяни випадково потопили власний траулер «Капітан Лобанов»

У мережі з'явилось відео, як рашисти помилково влучили у свій корабель “Капітан Лобанов”. За попередньою інформацію, це сталося через вибух на борту.

Про це повідомляє Телеграм-канал Baza.

Вибух стався у Балтійському морі у 10-мильній зоні, недалеко від узбережжя Калінінградської області. Близько 11-ї ранку 19 березня корабель подав сигнал лиха. На борту траулера перебували семеро членів екіпажу, четверо постраждали. За словами джерел, щонайменше одна людина загинула. Причини вибуху невідомі.

Російський новинний Телеграм-канал 112 уточнює, що російський траулер затонув неподалік від міста Піонерський Калінінградської області (РФ). Це видання стверджує, що одна людина загинула, двоє зникли безвісти.

Сьогодні, 21 березня, стало відомо, що росіяни помилково влучили ракетою у свій корабель «Капітан Лобанов». Інцидент трапився під час навчань в Балтійському морі. Троє членів екіпажу загинули.

«Капітан Лобанов» тоне не вперше – 2021 року рибальське судно завалилося набік під час спуску на воду, після чого частково затонуло. Тоді ніхто не постраждав.


Переглядів: 377
Поширень: 0

Останні новини