На Вінниччині рятувальники проводять безпекові заходи для дітей

Позитивних емоцій, незабутніх враження та масу корисної інформації отримали дітлахи під час заходів в рамках Тижнів знань безпеки життєдіяльності, що пройшли цього тижня на Вінниччині.
Діти мали змогу ознайомитися з роботою пожежно-рятувальних підрозділів, приміряти одяг рятувальників та зазирнути в кабіну до водія спецавтомобіля. Про це повідомляє прес-центр ДСНС у Вінницькій області. 

Окрім цього, фахівці ДСНС провели бесіди як з дітьми, так і з педагогами закладів освіти. Перш за все учням розповіли про правила пожежної та мінної безпеки, роз’яснивши, що натрапивши на застарілі боєприпаси або на схожі на них предмети, необхідно відійти тим шляхом, яким прийшли на відстань не менше 100 метрів, повідомити дорослих та зателефонувати на лінію  «101».

Також, надзвичайники застерегли дітлахів від пустощів з вогнем та роз'яснили до яких небезпечних наслідків можуть призвести такі забавки.
Рятувальники переконані, що такі заходи вкрай важливі та актуальні, оскільки знання правил безпеки є запорукою збереження життя та здоров’я в майбутньому.

Фото: ДСНС у Вінницькій області 



Переглядів: 643
Поширень: 0

Останні новини