У Вінницькому технічному фаховому коледжі 12 березня встановили рекорд України: подробиці

У Вінницькому технічному фаховому коледжі 12 березня встановили рекорд. У закладі освіти одночасно провели 34 дисципліни у 45 аудиторіях. Про це повідомляє Суспільне.

«‎Рекорд в тому, що відбувся навчальний процес зі стількома учасниками, цей рекорд можна було розбити навіть на кілька рекордів», — розповідає регіональний представник Книги рекордів Вадим Вітковський.

До події долучилися студенти з 1 по 3 курси. Разом із викладачами до заходу доєдналося 1055 осіб, а пари проходили в ігровій інтерактивній формі.

Усі заняття мали спільну тему «‎Україна у світі». Як розповідає один зі студентів-учасників заходу Тимур Бравчук: «‎У мене, у цій сценці четверо персонажів — англієць, німець, українець, де кожен буде розповідати чому його мова найкраща. Це не таке нудно як на кожній парі. Хочу, щоб таких занять було побільше».

Рекорд встановлювали задля привернення уваги освітян та міжнародної спільноти до України та для демонстації власного досвіду викладання з колегами з інших ЗВО.

Директорка коледжу поділилася радістю на своїй сторінці у Facebook: «‎Ми це зробили – ВТФК рекордсмен!!! Наш коледж став першопрохідцем Книги рекордів України з ідеєю одночасного проведення занять об’єднаних одною тематикою та ще й у форматі гри. Такого в освітньому просторі нашої держави ще не було! Вітаю з перемогою всю нашу студентсько-педагогічну спільноту! Ми найкращі, найкреативніші і найсміливіші! Певна: це рекорд перший, однак не останній! Далі буде не менш результативно та цікаво. Спільнота ВТФК – ми успішні разом! Все буде Україна!».



Переглядів: 397
Поширень: 0

Останні новини