У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали кошти на потреби ЗСУ: як це було

Благодійний ярмарок «Великодні передзвони» організували і провели бібліотекарі вінницької бібліотеки № 14, квартальний комітет «Хутір Шевченка» та місцеві мешканці. Під час заходу збирали кошти на підтримку Збройних Сил України. Загалом вдалось виручити майже 30 тисяч гривень, ще 10 тисяч передала родина загиблого Захисника України.

«Ініціаторами цього благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ стали місцеві вінницькі волонтери Людмила та Андрій Кувшинові. Вони від початку повномасштабного вторгнення постійно допомагають українським військовим, які на передовій. Цього разу ми спільними зусиллями збирали кошти на комплекс радіоелектронної боротьби для 124-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ», – зазначила завідувачка бібліотеки-філії № 14 Ірина Продан.

Приготували та продавали випічку, десерти й не лише. Відвідувачі бібліотеки проявили ініціативу та охоче долучились до благої справи. Окрім частування, для дітей організували майстерклас із аквагриму, а також фотозону «Непереможні українці».

«Наша благодійна акція, яку ми проводимо разом з жителями Хуторів Шевченка, дає можливість згуртуватись, робити гарні справи, що наближають нас до Перемоги! Дякуємо всім, хто долучився до ініціативи і взяв участь у ярмаркуванні», – каже Ірина Продан.

Джерело: ВМР



Переглядів: 510
Поширень: 0

Останні новини