З Вінниччини видворили засудженого за вбивство 15-річної дівчинки іноземця

На Вінниччині відбував покарання 41-річний громадянин Республіки Молдова. Він був засуджений у 2014 році за те, що задушив 15-річну дівчину і заховав її тіло в очереті. Після завершення строку покарання він був депортований з України працівниками поліції спільно з іншими профільними службами.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

Перед завершенням майже десятирічного строку відбування покарання оперативники Управління міграційної поліції та Управління стратегічних розслідувань підготували та направили до Управління державної міграційної служби матеріали щодо примусового видворення іноземця з подальшою забороною на в'їзд на територію України.

Рішення про його  примусове видворення за межі України з одночасною забороною на в’їзд до України на термін у 5 років було ухвалено 8 березня.

Оперативники Управління міграційної поліції та Управління стратегічних розслідувань разом з працівниками УДМС відразу забезпечили виконання цього рішення, і іноземця було видворено за межі країни через міжнародний пункт пропуску "Могилів - Подільський - Отач".



Переглядів: 496
Поширень: 0

Останні новини