Тіло ухилянта, знайдено в горах біля кордону з Румунією

Сьогодні рано вранці румунські прикордонники зупинили чоловіків, які незаконно перетнули українсько-румунський кордон. Вони повідомили, що разом із ними був ще один українець, який зник. Пізніше у горах біля кордону знайшли тіло людини.

За даними офіційного Telegram-каналу Держприкордонслужби України, це сталося 14 лютого. "Під час пошукових робіт у горах на території Румунії було знайдено тіло чоловіка без ознак життя. Ми ще раз закликаємо утриматися від подорожей у гори через ризик сходження снігових лавин, густий туман та сильні пориви вітру", - зазначено у повідомленні.

Це вже 25 випадок загибелі українця на кордоні з Європейським Союзом з моменту початку повномасштабної війни. Нелегальні спроби перетнути кордон не тільки є порушенням закону, але й дуже небезпечними.

У вересні в горах Румунії поблизу кордону з Україною також було знайдено тіло чоловіка. За зовнішніми ознаками стало зрозуміло, що це тіло там перебувало досить довго - прикордонники знайшли скелет у зимовому одязі. Загиблий був жителем Запоріжжя, народжений в 1988 році.



Переглядів: 435
Поширень: 0

Останні новини