Колектив МКП «Медичний стоматологічний центр» зібрав понад 40 тисяч гривень для допомоги військовим

До Міжнародного дня стоматолога, що відзначався 9 лютого,  колектив МКП «Медичний стоматологічний центр» вирішив долучитись до благодійної ініціативи на користь військових. Лікарі провели аукціон та лотерею з метою збору коштів для закупівлі необхідного обладнання для 30-ї окремої механізованої бригади  імені князя Костянтина Острозького.

«Цьогоріч Міжнародний день стоматолога, який припадає на 9 лютого, колектив Медичного стоматологічного центру вирішив відзначити особливим чином. Ми влаштували благодійну ініціативу, щоб допомогти нашим військовим. Маємо підтримувати тих, завдяки кому можемо працювати задля здоров’я вінничан», – зазначив директор МКП «Медичний стоматологічний центр» Андрій Філевич.

За інформацією міської ради, працівники закладу взяли участь у акції. Їх імена були записані на окремих папірцях та складені в одну скриньку. Чиє ім’я витягнули, той і став переможцем, який отримував подарунок, корисний для професійної діяльності. Подарунки надали спонсори-партнери, які представляли торгові марки, спеціалізовані на продажу стоматологічних інструментів та матеріалів.

Спеціальний приз отримував також учасник, який зробив найбільший донат – це тубус від протитанкової ракети.

А ще колектив влаштував аукціон, де лотом стала фотокартина з зображенням винищувача, який пілотує «Привид Вінниці» Karaya. Її подарувала благодійна організація «Світла Україна».

Загалом працівникам Медичного стоматологічного центру вдалося зібрати 46,5 тисяч гривень. Кошти передали військовим з 30-тої окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького для закупівлі п’яти станцій радіоелектронної боротьби.

Як зазначив директор Медичного стоматологічного центру Вінниці Андрій Філевич, медики закладу регулярно долучаються до допомоги військовим. На фронті бойовою медикинею наразі служить одна з медсестер закладу.



Переглядів: 355
Поширень: 0

Останні новини