На Вінниччині вилучили з приватного володіння землі, вартістю в понад 50 млн грн: подробиці

На Вінниччині виконано рішення суду з вилучення 6 га земель оборони з приватного володіння. За наявною інформацію їх вартість оцінюється в 56 млн грн.

Про це повідомляє Пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

"Йдеться про 2 земельні ділянки оборони загальною площею 6 га вартістю 56 млн грн на території нинішньої Шпиківської територіальної громади, які перебували в користуванні Квартирно-експлуатаційного відділу м.Вінниці Міністерства оборони України та у 2007 році розпорядженням райдержадміністрації, без погодження з Міноборони, були передані у приватну власність фізичним особам для ведення товарного сільськогосподарського виробництва", - зазначено у повідомленні. 

Наразі відомо, що ділянки повенули у розпорядження Вінницької обласної  військової адміністрації та у користування Квартирно-експлуатаційного відділу м. Вінниці Міністерства оборони України.

Рішення Тиврівського районного суду Вінницької області було виконано за сприяння Тульчинської окружної прокуратури. Їх було постановлено за позовами прокуратури, щодо усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельними ділянками шляхом їх повернення у власність держави.


Теги: суди

Переглядів: 244
Поширень: 0

Останні новини