Для діток полеглих військових та з багатодітних родин організували розважальний захід: як це було

Цими вихідними департамент соціальної політики міської ради, за підтримки проєкту «Є надія», організував захід для дітей з сімей полеглих Захисників і Захисниць, а також для дітей з багатодітних родин. Для дітей організували розважально-пізнавальні ігри, вікторини, квести та інші активності.

Департамент соціальної політики активно підтримує родини полеглих Захисників і Захисниць, зокрема, організовуючи різноманітні заходи для їхніх дітей. Участь у розважально-пізнавальній ігротеці взяли приблизно 25 дітей, включаючи діток з багатодітних родин. Програма включала рухливі ігри, вікторини, літературні квести, а також пізнавальні моменти, такі як повчальні притчі та обмін враженнями.

Учасники заходу висловили задоволення від ігрової програми, активно та з користю провели час і отримали подарунки від організаторів.

«Під час заходу в залі панувала атмосфера дружності, веселощів і непідробної радості. Разом з партнерами, завдяки підтримці яких був організований цей розважальний захід, радіємо, що нам вдалось досягти поставленої мети і розважити дітей та їхніх мам, з якими малеча завітала на захід», – зауважила директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова.

Захід відбувся за участі волонтерському активу Всеукраїнського проєкту Є НАДІЯ / There is hope. Реалізація цього проєкту здійснюється за підтримки асоціацій громадських та благодійних організацій та направлена на допомогу людям в умовах війни.



Переглядів: 348
Поширень: 0

Останні новини