Директор ТОВ підозрюється у привласненні грошей Вінницької територіальної громади: подробиці

Нещодавно, 30 квітня, слідчі Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції, за процесуальним керівництвом Вінницької окружної прокуратури, передали до суду матеріали кримінального провадження щодо 38-річного директора товариства з обмеженою відповідальністю.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області

Обвинувачений використавши своє посадове становище, привласнив кошти територіальної громади під час ремонту покрівлі багатоповерхівки. Під час досудового розслідування було встановлено, що у 2023 році між одним з відділів міської ради та компанією обвинуваченого був укладений договір на ремонт покрівлі та інших робіт.

Згідно з експертними висновками, у актах виконаних будівельних робіт, за які виконавцю були сплачені кошти, були включені роботи на суму 272 тисяч гривень, які не були виконані. Дії обвинуваченого кваліфікувалися за  ч. 4 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України.

За ці злочини передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом направлені до суду.



Переглядів: 370
Поширень: 0

Останні новини