Молодь громади запрошують на семінар “Профорієнтація: як зробити правильний вибір?”

Молоді допоможуть отримати цінні поради та відкрити нові перспективи, дізнатися секрети успішної профорієнтації. Інтерактивний семінар відбудеться сьогодні, 26 січня, о 16:00 у VinSmart центрі, який знаходиться за адресою: вул.Стельмаха, 25.

У сучасному світі, де вибір професії є одним із найважливіших кроків у житті кожної людини, інтерактивний семінар «Профорієнтація: як зробити правильний вибір?» стає цікавою можливістю для підростаючого покоління отримати цінні поради та відкрити нові перспективи. Організатором заходу є відділ молодіжної політики ВМР та VinSmart центр.

Під час семінару в молоді буде можливість ознайомитися з різноманітністю професійних галузей та обговорити свої інтереси та мрії. Заходом керуватимуть професіонали, які нададуть учасникам необхідні інструменти та поради стосовно вибору майбутньої кар'єри.

За словами організаторів, на зустрічі учасники дізнаються: • як розкрити свої здібності та інтереси; • як ознайомитися з різними професіями; • як пройти тести на професійну орієнтацію; • як спробувати себе в різних професіях, тощо...

Спікерка заходу – досвідчена профорієнтологиня Інна Буряк, яка допоможе зробити правильний вибір професії.

Участь у семінарі безкоштовна, реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWC82NJBknMEkmKjiLG8er-SYfqC3yB2-803N7BvqP5U6JqQ/viewform



Переглядів: 366
Поширень: 0

Останні новини