Розвінчуємо 4 головні міфи про еректильну дисфункцію

З часів створення світу чоловік намагається мати максимально привабливий вигляд в очах своєї жінки. Еректильна дисфункція — це проблема, яка заважає йому в цьому. На жаль, про це захворювання багато чоловіків воліють замовчувати. Замість цього вони п'ють таблетки для ерекції та слухають поради необізнаних людей. У сьогоднішній статті ми розвінчуємо 4 популярні міфи, завдяки чому ви зрозумієте, що еректильна дисфункція це не вирок.

Міф №1. Віагра — це швидка допомога

Ми впевнені, що про Віагру чула більшість чоловіків. На жаль, переважна більшість досі вважає цей засіб панацеєю. Однак це зовсім не так. Останнім часом з'явилося безліч засобів для підвищення потенції, які не будуть настільки шкідливими для організму. Навпаки, вони допоможуть впоратися з проблемою. Серед найвідоміших таблеток для потенції у Вінниці можна виділити:

“Максігра”; “Еротон”; “Потенціале”; “Сіаліс”; “Зидена”.

Це далеко не повний список. Не варто займатися самолікуванням. Набагато краще звернутися до лікаря, який з'ясує, чому чоловіка спіткала така проблема і допоможе підібрати найкращий засіб. Після цього можна буде замовити препарати для потенції у Вінниці в "Аптеці Доброго Дня" з доставкою і почати лікування.

Міф №2. Еректильна дисфункція — вирок на все життя

Це теж поширений міф, довіра до якого доводить багатьох чоловіків до депресії. Насправді, вилікувати еректильну дисфункцію можна. Звісно, для цього знадобляться час і терпіння, проте сучасна медицина вже розвинена настільки, щоб запропонувати вирішення проблеми. У крайньому разі, можна провести фалопротезування (хірургічну корекцію). Її можна зробити, якщо в чоловіка є стійкі порушення органічного характеру і без операції не обійтися. У легших випадках можна обійтися таблетками, ін'єкціями та масажем.

Міф №3. У "нормального" чоловіка виходить завжди.

Саме цей міф і став головною причиною небажання чоловіків звертатися по кваліфіковану медичну допомогу. Насправді, про еректильну дисфункцію можна говорити, тільки якщо не вдаються понад 25% статевих актів. У абсолютно здорових людей теж спостерігаються епізоди порушення ерекції. Причин може бути безліч: 

сильна втома;  стрес або депресія;  хронічні захворювання (наприклад, цукровий діабет і гіпертонія).

До відсутності ерекції можуть також призвести непривабливість партнерки та сильні емоції, наприклад, страх.

Міф №4. Алкоголь — необхідна складова прелюдії

Річ у тім, що алкоголь впливає на людей по-різному. Деяких чоловіків одних він бадьорить, інших вганяє в млявий, сонний стан. При цьому чомусь багато хто свято вірить у той факт, що він сприяє розкріпаченню і подальшому за ним вдалому статевому акту.

Це велика помилка, адже у деяких чоловіків після вживання алкоголю може виникнути досить стійка ерекція, що не закінчується сім'явиверженням. Зняти її можна виключно за допомогою лікаря, після введення певних засобів. В інших же відбувається блокування спінальних і центральних центрів ерекції. Таким пацієнтам немає сенсу приймати допоміжні препарати. Настання ерекції не відбудеться навіть з їхньою допомогою.

Висновок

Пам'ятайте, що еректильна дисфункція — це точно не вирок. Якщо у вас з'явилися проблеми, не соромтеся звернутися до лікаря й обговорити їх. Так можна буде підібрати ефективну терапію, в результаті якої життя знову почне грати яскравими фарбами!


Переглядів: 620
Поширень: 0

Останні новини