Олена Зеленська прагне прискорити дерусифікацію пошукової системи Google та платформи YouTube (деталі)

Олена Зеленська підкреслила важливість прискорення роботи з дерусифікації пошукової системи Google під час зустрічі з представниками цієї компанії, які прибули до Києва.

Під час зустрічі вона обговорила питання дерусифікації результатів пошуку на платформі Google. Конкретно, Олена Зеленська провела зустріч з віцепрезиденткою з питань взаємодії з органами державної влади та державної політики Аннетте Кробер-Ріль та віцепрезидентом з питань Центральної та Східної Європи Патріком Ворнкінгом, - повідомляє ТСН.

"Дякуємо за часткову дерусифікацію пошуку та просимо активніше продовжити роботу з дерусифікації пошукової видачі Google для українських користувачів в Україні та за кордоном, коли в налаштуваннях операційної системи чи браузера обрана Україна", – зазначила Олена Зеленська.

Додатково, вона звернулася до представників Google з проханням налаштувати YouTube так, щоб Україна була відокремлена від географічної належності до Спільноти Незалежних Держав (СНД), і змінити автоматичну видачу російськомовного контенту для користувачів із України та користувачів, які використовують українські IP-адреси.

"Олена Зеленська запропонувала представникам компанії спільні проєкти у сфері ментального здоров’я. Вона наголосила, що під час соціологічного дослідження, проведеного до третього Саміту перших леді та джентльменів в 11 країнах, з’ясувалося, що ментальне здоров’я поряд із бідністю входить до п’ятірки викликів для всього світу, а найбільшим цей виклик є для молодих людей і підлітків", - мовиться у повідомленні.



Переглядів: 430
Поширень: 0

Останні новини