У Вінниці діти виготовляли валентинки для ЗСУ

У Вінниці для дітей влаштували майтер-клас із виготовлення валентинок. Захід організували міський центр соцслужб та дитяча точка Спільно. Валентинки виготовляли діти ВПО та діти з родин, що опинилися в складних життєвих обставинах. Всі виготовлені листівки вже сьогодні поїхали на фронт.

Діти клеїли, вирізали, та писали побажання для Захисників та Захисниць. За словами організаторів, матеріали обирали, виходячи з віку діток. 

Фахівчиня із соціальної роботи проекту Спільно від UNICEF Ukraine та “СОС Дитячі містечка” Ольга Черната розповіла, що до виготовлення валентинок долучилося 10 дітей. 

Учасниця заходу 10-річна Вероніка прийшла разом із дідусем. Вони переселилися до Вінниці з Краматорська майже рік тому. Дівчинка розповіла, що любить робити щось власноруч. Листівкою хотіла показати, як вірить у силу українських воїнів, і що її найбільше бажання – це Перемога.

Вінничанка Заріна, виготовляючи листівку, обрала найбільший шаблон у формі серця. Сподівається, що цей оберіг сподобається Захисникам. 

Директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська зазначила, що сьогоднішній захід реалізовано за проектом #СпільноСоціальніПослуги. Його впроваджує Дитячий Фонд ООН (ЮНІСЕФ) і Консорціум партнерських організацій, за фінансового сприяння Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку.

За словами пані Наталії, в межах цього проекту проходять різноманітні дитячі заходи. Діти раді виготовити листівки, аби висловити свою вдячність ЗСУ.


Теги: діти

Переглядів: 1204
Поширень: 2

Останні новини