Що відбувалося у Вінниці сьогодні. Надзвичайні новини Вінниччини за 14 лютого

У вівторок, 14 лютого, у місті Вінниця відбувалися різноманітні події. Короткий огляд надзвичайних новин Вінниччини за сьогодні пропонуємо далі.

Чоловіка, який розбещував дітей у Вінниці залишили під вартою

Учителю малювання, який під час приватних занять із дітьми, вчиняв розпусні дії, повідомили про підозру та залишили під вартою. Чоловік протягом десяти років розбещував 10-14-річних дівчаток. Поліція провідомляє про більше ніж 30 злочинних епізодів, які він фільмував, а фото та відеоматеріали зберігав вдома.  

Затримали 55-річного мешканця Вінниці у листопаді минулого року. Наразі йому інкримінують три статті ККУ: за домагання, розбещення та виготовлення дитячої порнографії. Вінничанину загрожує до 15 років тюрми.

У Вінниці затримали водія «під кайфом»

Водія, позбавленого права керування та із ознаками виживання  наркотичних речовин вчора ввечері зупинили патрульні. Інцидент трапився в мікрорайоні П’ятничани, по вулиці Івана Богуна. Поліціянти спинили Opel Vectra, і при спілкуванні із 33-річним водієм помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Він відмовився від огляду нарколога. З’ясувалося також, що чоловік немає прав. На порушника склали протокол. 

На Вінниччині сталося дві пожежі через неправильну роботу печі

В Іллінецькій громаді горів приватний будинок. Виявилося, що займання виникло в районі «лежака» комина. Другий випадок стався у Барській громаді, також через неправильну експлуатацію печі. Вогонь знищив дерев’яне перекриття у помешканні. 

У Вінницькому районі пара зловмисників обікрала знайомого

Чоловік звернувся до поліції із повідомленням про те, що його банківської картки зникли гроші. Виявилося, що він розпивав алкоголь зі своїми знайомими: 31-річною жінкою та 42-річним чоловіком. Коли потерпілий заснув, з його кишені поцупили банківську картку. Згодом зловмисники зняли з рахунку 20 тисяч гривень, та витратили їх на власні потреби. Їх розшукали, вирішується питання щодо оголошення підозри. Крадіям може загрожувати до 8 років позбавлення волі

ФОТО: Нацполіція, ДСНС



Переглядів: 1262
Поширень: 3

Останні новини