Що трапилося у Вінниці сьогодні. Всі надзвичайні новини Вінниччини за 13 лютого

Сьогодні у Вінниці відбувалися різномантіні події. Короткий огляд надзвичайних новин за понеділок, 13 лютого, пропонуємо у матеріалі.

У Вінниці чоловік "замінував" ринок 

Поліція отримала анонімне повідомлення про замінування ринку у Вінниці по вулиці Пирогова. Виїхавши на місце події, правоохоронці обстежили ринок та прилеглі території і не знайшли жодних вибухонебезпечних предметів. Як виявилося, 43-річний вінничанин вирішив пожартувати і зателефонував 102. Чоловіка знайшли та помістили у ізолятор. Тепер йому загрожує до 6 років тюрми. 

На Вінниччині пошкодили релігійну споруду 

Сьогодні до поліції звернулися із повідомленням про пошкодження релігійної споруди. Про це інформує ГУНП у Вінницькій області. Повідомляють про затримання чоловіка, причетного до цього правопорушення. Слідчі дії тривають. 

Вінничанин хотів відкупитися від слідства за 50 тисяч

 У Вінницькому районі 25-річний чоловік, якому інкримінують статтю за виготовлення та збут психотропних речовин, намагався відкупитися від слідства. Він пропонував поліціянту 50000 гривень, аби той закрив кримінальне провадження. Правоохоронець повідомив про цей факт керівництву. Зловмисника затримали при передачі грошей. Тепер йому загрожує ще одна стаття. 

На Вінниччині затримали торговця марихуани 

Інцидент трапився у Жмеринському районі Вінницької області. 24-річного чоловіка, який збував канабіс з рук в руки затримав спецпідрозділ КОРД. При обшуку наркотики виявили в його помешканні. Вилучене направили на експертизу. Наркоторгівцю загрожує до 10 років позбавлення волі та конфіскація майна. 

На Вінниччині згорів будинок через куріння в помешканні 

Пожежа трапилася напередодні, 12 лютого в селі Лопатин Хмільницького району. Вогонь охопив будинок площею 100 кв.м., знищено покрівлю, майно і домашні речі. Пожежу ліквідовували 8 бійців ДСНС. За інформацією рятувальників, загоряння виникло через тютюнопаління в будинку.

ФОТО: Нацполіція, ДСНС Вінниці



Переглядів: 1421
Поширень: 5

Останні новини