Вінницькі ліфти обладнують системою безпровідної диспетчеризації

Через відключення світла вінничани стали частіше застрягати у ліфтах. Тому встановлення системи безпровідної диспетчеризації є надзвичайно важливим. Зараз нею оснащена понад третина підйомників міста, процес встановлення системи у ліфтах у Вінниці триває.

Завдяки безпровідній диспетчеризації містяни можуть звернутися до диспетчерів, не користуючись мобільним зв’язком, який не завжди доступний в кабіні підйомника.

«Ця функція особливо актуальна зараз, коли ризик опинитися в знерухомленому ліфті зростає через відключення електроенергії. Якщо підйомник обладнаний системою безпровідної диспетчеризації, людина натискає на кнопку зв’язку з диспетчером і той направляє до неї аварійну бригаду», - розповів директор департаменту житлового господарства Вінницької міськради Роман Фурман.

За його словами, минулого тижня до «Вінницяміськліфт» надійшло 226 звернень про застрягання пасажирів у ліфтах.

Наразі департамент житлового господарства планує капітально відремонтувати сім ліфтів. Під час капітальних ремонтів підйомники обладнають системою безпровідної диспетчеризації.

Водночас, співвласники багатоквартирних будинків можуть самі замовити встановлення системи у ліфті, не чекаючи на капремонт. Роман Фурман розповів, що для цього потрібно звертатися до управлінської компанії, яка обслуговує будинок або до підприємства, що займається обслуговуванням ліфта.


Переглядів: 1013
Поширень: 0

Останні новини