Лайфхак по-Вінницьки: як урізноманітнити повсякденний раціон за допомогою тостера

Мешканці Вінниці знають, як отримувати справжню насолоду від кожного приймання їжі. Що ж для цього потрібно? Функціональний тостер від одного з популярних виробників і, звичайно, натхнення.

Для чого потрібен тостер

На перший погляд може здатися, що вся користь тостера полягає у приготуванні хрумкого підсмаженого хліба. Втім, насправді перелік функцій гаджета не обмежується смаженням шматочків батона або багета.

Які функції доступні для сучасних тостерів:

розігрів напівфабрикатів – готових круасанів, булочок або пончиків з різними начинками; підігрів хліба; підсмажування хлібобулочних виробів з двох сторін; розморожування; приготування сухарів.

За посиланням https://www.moyo.ua/vinnitsa/bt/tekhnika-dlya-kuhni/tosteri/ можна знайти тостер у Вінниці, який підтримує всі вищеперераховані можливості.

Найулюбленіші тости: прості рецепти від вінничан

Смачні тости, приготовані за допомогою компактних кухонних гаджетів, можуть стати повноцінним сніданком чи перекусом або ж доповненням до основних страв. Правильний підхід дозволяє зробити їх не тільки смачними, але й корисними.

Якими тостами найбільше полюбляють смакувати містяни?

Тост з вершковим сиром, яйцем пашот і слабосолоним лососем
«Вітамінний» мікс, вживання якого на сніданок дозволяє отримати заряд енергії та сил.

Склад:

тостовий житній хліб (бажано використовувати бездріжджовий); вершковий сир; лосось слабосолоний; яйце пашот.

Для приготування потрібно:

    обсмажити хліб за допомогою тостера; щедро змастити вершковим сиром; зверху викласти нарізаний дрібними кубиками лосось і яйце.

Також за бажанням можна прикрасити тости свіжою зеленню або насінням льону.

Тост з оселедцем, часником та вареним буряком
Корисна закуска для любителів «Оселедця під шубою». Її вінничани готують, використовуючи:

варений салатний буряк; солений оселедець; мелений перець; сіль; часник; оливкову олію; будь-який хліб.

Як готувати:

    Для початку потрібно обсмажити хліб у тостері і злегка «змастити» перерізаним навпіл зубцем часнику. Наступний етап – приготування бурякового шару. Для нього слід натерти буряк на дрібній тертушці, змішати з перцем, сіллю і краплиною оливкової олії. Далі необхідно викласти на смажений хліб тертий буряк і декілька шматочків оселедця.

Солодкий тост з бананом, горіхами та арахісовою пастою
Калорійний, але багатий корисними жирами десерт. Його мешканці Вінниці вживають досить рідко, але від цього обожнюють не менше, ніж звичайні «повсякденні» смаколики.

Склад:

пшеничний тостовий хліб; арахісова паста (чудово підійде паста кранч або варіант зі шматочками темного шоколаду); банан; пекан, фундук, макадамія або будь-які інші горішки.

Приготування:

хліб обсмажити та змастити арахісовою пастою; викласти на нього шматочки банана і подрібнені горіхи.

Наявність тостера на кухні – чудова можливість урізноманітнити звичний раціон. Цей компактний гаджет дозволяє відмовитися від вживання звичайного хліба і замінити його цільнозерновими тостами або ж брускетами з гречаного, кукурудзяного чи навіть горохового багета.


Переглядів: 3074
Поширень: 0

Останні новини