Мешканці Вінниці знають, як отримувати справжню насолоду від кожного приймання їжі. Що ж для цього потрібно? Функціональний тостер від одного з популярних виробників і, звичайно, натхнення.
Для чого потрібен тостер
На перший погляд може здатися, що вся користь тостера полягає у приготуванні хрумкого підсмаженого хліба. Втім, насправді перелік функцій гаджета не обмежується смаженням шматочків батона або багета.
Які функції доступні для сучасних тостерів:
розігрів напівфабрикатів – готових круасанів, булочок або пончиків з різними начинками; підігрів хліба; підсмажування хлібобулочних виробів з двох сторін; розморожування; приготування сухарів.За посиланням https://www.moyo.ua/vinnitsa/bt/tekhnika-dlya-kuhni/tosteri/ можна знайти тостер у Вінниці, який підтримує всі вищеперераховані можливості.
Найулюбленіші тости: прості рецепти від вінничан
Смачні тости, приготовані за допомогою компактних кухонних гаджетів, можуть стати повноцінним сніданком чи перекусом або ж доповненням до основних страв. Правильний підхід дозволяє зробити їх не тільки смачними, але й корисними.
Якими тостами найбільше полюбляють смакувати містяни?
Тост з вершковим сиром, яйцем пашот і слабосолоним лососем
«Вітамінний» мікс, вживання якого на сніданок дозволяє отримати заряд енергії та сил.
Склад:
тостовий житній хліб (бажано використовувати бездріжджовий); вершковий сир; лосось слабосолоний; яйце пашот.Для приготування потрібно:
-
обсмажити хліб за допомогою тостера;
щедро змастити вершковим сиром;
зверху викласти нарізаний дрібними кубиками лосось і яйце.
Також за бажанням можна прикрасити тости свіжою зеленню або насінням льону.
Тост з оселедцем, часником та вареним буряком
Корисна закуска для любителів «Оселедця під шубою». Її вінничани готують, використовуючи:
Як готувати:
-
Для початку потрібно обсмажити хліб у тостері і злегка «змастити» перерізаним навпіл зубцем часнику.
Наступний етап – приготування бурякового шару. Для нього слід натерти буряк на дрібній тертушці, змішати з перцем, сіллю і краплиною оливкової олії.
Далі необхідно викласти на смажений хліб тертий буряк і декілька шматочків оселедця.
Солодкий тост з бананом, горіхами та арахісовою пастою
Калорійний, але багатий корисними жирами десерт. Його мешканці Вінниці вживають досить рідко, але від цього обожнюють не менше, ніж звичайні «повсякденні» смаколики.
Склад:
пшеничний тостовий хліб; арахісова паста (чудово підійде паста кранч або варіант зі шматочками темного шоколаду); банан; пекан, фундук, макадамія або будь-які інші горішки.Приготування:
хліб обсмажити та змастити арахісовою пастою; викласти на нього шматочки банана і подрібнені горіхи.Наявність тостера на кухні – чудова можливість урізноманітнити звичний раціон. Цей компактний гаджет дозволяє відмовитися від вживання звичайного хліба і замінити його цільнозерновими тостами або ж брускетами з гречаного, кукурудзяного чи навіть горохового багета.