Всесвітній день дизайну: красиві привітання у прозі, віршах та картинках

Сьогодні, 27 квітня, у всьому світі святкують День дизайну. Це професійне свято відзначається щорічно з 1995 року. Його ідея виникла у Кіма Полсена, віце-президента Міжнародної ради асоціацій графічного дизайну. Спочатку воно називалося Всесвітнім днем графіки, а з 2015 року було перейменоване на Міжнародний або Всесвітній день дизайну.

Привітання з Всесвітнім днем дизайну у прозі

Створюючи щось нове, створюєш диво. Графічні дизайнери роблять це щодня. Завжди невелика магія, повсякденна і майже непомітна. Бажаємо всім, хто працює в цій професії, бути незамінними і цінними. З професійним святом вас!

***

Вітаю з Днем дизайнера! Бажаю масу ідей і креативу, такої роботи, щоб аж дух захоплювало, такого життя, щоб кожну його хвилину проживали в задоволення і в радість! Яскравих фарб для щастя душі та унікальних проектів для успішної творчості.

***

Вітаємо з професійним святом - Днем дизайнера! Ви створюєте магію і красу там, де раніше не було нічого. Так що ви - справжні чарівники і чудотворці. Зі святом, і нехай муза завжди ніжно обіймає вас за плечі!

***

Вітаю з Днем дизайнера! Бажаю бути неймовірно крутим майстром з баченням всього прекрасного і з інтуїцією на успіх. Бажаю прослизати крізь будь-які грані і створювати бездоганні шедеври. Величезного потенціалу і невичерпного арсеналу геніальних ідей. Втілюй мрії в реальність, твори справжні чудеса і будь автором власного щастя!

***

Вітаю з Днем дизайнера! Чудових персонажів, неймовірних історій, приголомшливих пейзажів і прекрасних ідей твоєї фантазії. Нехай все чудове в твоїй голові втілюється в реальність за допомогою великої майстерності твоїх рук.

Привітання з Всесвітнім днем дизайну у віршах

Яскравий, модний, сучасний
І талант його відмінний,
Славний, розумний, діловий
Наш дизайнер, настільки чудний!

***

Муза буде вірною подругою,
На душі стане дуже легко!
Я бажаю шаленого дозвілля,
Нехай вам буде завжди добре!

***

Тонкий смак оцінять люди
По достоїнству нехай,
Ну а життя нехай обходять
Невдачі, біль і печаль.
З Днем дизайнера вітаю
І бажаю креативу,
Світ дизайну заряджає
Нехай добром і позитивом.

***

Бажаю тільки позитиву,
Якомога більше ясних днів,
А також море креативу
І сотні барвистих ідей!
Нехай буде багато натхнення,
Нехай серце радісно стукає,
Робота дарує насолоду
І нехай успіх до тебе поспішає!

***

Нехай будуть усі твої проєкти
Успішні, прибуткові  й красиві,
А всі норовливі клієнти
Завжди задоволені та щасливі!

Джерело: УНІАН, Факти, hochu.ua.



Переглядів: 490
Поширень: 0

Останні новини