Тату заради життя: один з вінницьких салонів татуювання влаштував благодійний «Halloween walk in day»

Зробити татуювання, щоб допомогти хворій малечі. Акцію фінансової підтримки маленьких вінничан, які потребують дорого вартісного лікування, влаштували майстри одного з тату-салонів.

Цього дня вони знизили ціну за малюнок на тілі, а всі зароблені гроші – віддадуть хворому підопічному.

«Хто це буде, ми поки що не знаємо. В нас є сторінка в Інстаграм, і там підписники діляться з нами своїми ідеями. Тому за кілька днів суму, що зібрали, передамо батькам дитини на її лікування. Минулого року ми зібрали 6 тисяч. Цьогоріч до нас знову прийшли деякі постійні клієнти і привели з собою друзів. Ішли як молоді так і дорослі вже люди», - розповідає організаторка акції Ксенія.

«Це крута дуже ідея, класно придумали взагалі. По-перше, мені сподобалось дуже саме татуювання, майстер – супер, а по-друге – це все для хворої дити, яка потребує фінансової допомоги», - ділиться враженнями клієнт салону Артем Дубінін.

«До акції долучаюсь вдруге, — каже клієнтка салону Олена, — минулого року зробила на ніжці, а зараз набиваю місяць із трояндою на зап’ястку. Мені не боляче, навпаки: приємно долучитись до акції».

Майстри були одягнені в стилі Хелловін та пригощали клієнтів оригінальними ласощами, які самі й приготували.

«Це надзвичайно круто, коли робиш улюбиш улюблену справу і тим самим долучаєшся до допомоги. Сьогодні кожен з нас зробив щонайменше 5 татуювань. Дякуємо небайдужим вінничанам», - додають майстри тату Валентин і Тимофій.

За день в благодійну скриньку-череп зібрали понад 10 тисяч гривень. І вже днями передадуть їх батькам хворої дитини.



Переглядів: 2802
Поширень: 0

Останні новини