У Вінниці відзначили переможців фестивалю «Зелене гроно»

Сьогодні, другого квітня, у HUB «Місто змістів» відбувся міський фестиваль-майстерня літературної творчості «Зелене гроно». 77 переможців конкурсу поетів-початківців відзначили грамотами та цінними подарунками. 

Департамент освіти Вінницької міської ради уже традиційно організовує конкурс «Зелене гроно». Метою заходу є популяризація дитячої творчості, побудова спільноти підлітків – літераторів Вінниці, знайомство школярів з можливостями для розвитку свого таланту.

«Це традиційний для нашого міста захід, він проходить вже в 24-й раз. Ми збираємо переможців конкурсу, яких обрали члени журі. Цього року у нас 77 переможців. Це діти, яких об’єднує поезія, любов до літератури та жага творити», - каже ведуча конкурсу «Зелене гроно» Юлія Білик

Під час заходу для школярів провели інтерактивну гру «Письменницька Вусологія», влаштували майстерню «Школа юних поетів та поетес». Також познайомилися з інклюзивним мистецьким проектом «Почути» та відкрили для себе красу поезії жестовою мовою. 

Секретами творчості з переможцями конкурсу «Зелене гроно» поділилися засновниця творчої майстерні «Magic Sand», дитяча письменниця Світлана Мелобенська та виконавча директорка організації «Litosvita. Центр літературної освіти»  Світлана Привалова. 



Переглядів: 4253
Поширень: 1

Останні новини