У Вінниці розшукують «Попелюшку»

Місцеві «Хрещені феї» готують подарунок для одинадцятикласниці, сім’я якої не має змоги зібрати своє чадо на випускний вечір самотужки.

Одна з «ідейниць» – вінничанка Олександра Коханська. Каже: в такий спосіб намагаються зробити світ хоч трішечки кращим. «Основною метою проекту є абсолютно безкоштовна допомога у зборі дівчини на одне з головних свят в житті: випуску зі школи. Адже усім дівчатам так хочеться мати свій бал, свою сукню і свої туфельки. Тож ми вирішили допомогти дитині, яка має складні фінансові, чи сімейні обставини. Дівчині, якій соромно про це зізнатись. На жаль, така ситуація трапляється часто-густо у сучасному світі», - розповідає Олександра та додає: «Якщо раптом, ви знаєте дівчину з нашого міста, яка знаходиться в скрутному матеріальному або сімейному положенні, — пишіть нам про неї. Історію дівчини, її ситуацію, номер школи, клас і по можливості номер телефону».

Для випукниці добрі «Феї» приготують розкішний лук: пошиють чи придбають розкішну сукню, зроблять професійний мейкап та зачіску.

«Дуже сподіваюсь, що відгукнуться й інші спеціалісти, власники магазинів і просто добрі люди. Ті, хто хоче теж зробити добру справу. Бо творити добро легко!», - запрошують долучатись до акції організаторки пошуку «Попелюшки – 2019».

Основними вимогами до претендентки є позитивний моральний образ та успішність у навчанні. А також, її згода на участь і публікацію усіх матеріалів про підготовку проекту у соціальних мережах.



Переглядів: 2762
Поширень: 5

Останні новини