Вінничани завоювали 9 медалей на чемпіонаті України з шашок: як це було

Нещодавно в Івано-Франківську відбувся чемпіонат України з шашок-100 серед дітей та молоді. Команда Вінниччини, до якої увійшли вихованці міської спортивної школи № 6, змогла похизуватися неабиякими лігічними та стратегічними навичками. Наші хлопці та дівчата привезли додому три золоті, чотири срібні та дві бронзові нагороди. Вони посіли третє командне місце у швидкій програмі та четверте місце – в класичній.

Дворазовою чемпіонкою України стала вінничанка Мар'яна Мирошниченко. Юна шашкістка виграла класику та швидку гру в категорії до 8 років серед дівчат та здобула срібло в блискавичній грі.

А найкращий результат серед дівчат до 10 років продемонструвала Анна Сас. Крім «золота» у швидкій грі, дівчинка здобула «срібло» у класиці.

Серед хлопчиків до 8 років дві медалі виборов Сергій Мазур – «срібло» у швидких шашках та «бронзу» в блискавичних.

Тренував спортсменів до чемпіонату тренер-викладач спортшколи № 6 Микола Леонов.

«Усі ці нагороди – результат наполегливих тренувань наших дітей. Також дякуємо їхнім батькам та, зокрема, спортивному комітету за всебічну підтримку, яка дозволила нам взяти участь у змаганнях», – зазначив тренер.

А його колега Дмитро Мироненко підготував до змагань іще одного призера. Павло Жолоб серед хлопців до 19 років виборов «срібло» у швидких шашках та «бронзу» в блискавичній грі.

«В цілому у змаганнях взяли участь сотня спортсменів, які представляли 11 обласних збірних. На дошках вирували справжні баталії. Наші юні спортсмени показали дуже гарний результат. Вітаємо їх та їхніх тренерів із вдалим виступом на чемпіонаті України» – говорить директор ВМДЮСШ № 6 Микола Боднар.

Джерело: ВМР



Переглядів: 354
Поширень: 0

Останні новини