Вінничанки з танцювальної студії «Шахіна» вибороли Кубок України

Вінничанки з танцювальної студії «Шахіна» ( керівник – Вікторія Подолянчук) виграли «Кубок України». 

Вони змагались з найсильнішими учасницями зі всієї України та вибороли головний кубок змагань і 53 призових місця. До нагород входять кубки, медалі та корони змагань. Змагання проходили в м. Хмельницький. 

Серед  виступів  були номери як зі східної,  так і сучасної хореографії. Студія працює понад 12 років і за цей час стала триразовими чемпіонами Кубку Європи зі східніх танців, переможцями всеукраїнських та міжнародних змагань, учасникам телевізійних шоу («Танцюють всі», «Україна має талант», «Сніданок з 1+1»,). 

«Головне наше завдання – це відкриття здібностей кожного танцівника через мистецтво танцю. Хтось віднайде себе у східних танцях, хіп-хопі чи контемпорарі, хтось відчує спокій в гавайських танцях, енергію індійських чи  драйв через Черлідинг. Відчуй цей світ та зроби його краще через мистецтво танцю. Також ми здійснюємо активну благодійну та волонтерську діяльність».

З 24 лютого  2022 року на базі школи танцю утворився Волонтерський центр «Шахіна», який працює і донині. Основні напрямки роботи - допомога Силам Оборони України, сімʼям військовослужбовців, внутрішньо переміщеним особам, малозабезпеченим родинам та людям з інвалідністю.



Переглядів: 280
Поширень: 0

Останні новини