На Вінниччині чоловік убив свою співмешканку та намагався заховати її тіло: подробиці

Злочин стався 17 червня. Після вбивства підозрюваний утік до Черкаської області. Наразі він перебуває під вартою і може отримати до 15 років ув'язнення.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

За даними слідства, 21 червня до поліції звернулася мешканка Теплицької територіальної громади з повідомленням про виявлення тіла сусідки у сараї.

Протягом кількох годин поліцейські встановили всіх, з ким померла контактувала напередодні, і перевірили їх.

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу, причетну до злочину. Ним виявився 58-річний співмешканець потерпілої, якого затримали у Черкаській області.

Попередньо з’ясовано, що під час спільного вживання алкоголю між підозрюваним та жінкою виник конфлікт, у ході якого чоловік наніс їй удари кулаками по різних частинах тіла, від чого вона померла на місці. Щоб приховати сліди злочину, підозрюваний перемістив тіло до господарської будівлі та прикрив старим одягом.

Також з'ясувалося, що у 2015 році підозрюваний вчинив подібний злочин і провів 8 років і 8 місяців за ґратами, звільнившись у жовтні 2023 року.

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури слідчі слідчого управління повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (очевидне вбивство). Суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою. Санкція статті передбачає до 15 років ув’язнення.



Переглядів: 325
Поширень: 0

Останні новини