Водій під амфетаміном та наркотики у пасажира: патрульні виявили порушника ПДР у Вінниці

Нещодавно на вулиці Хмельницьке шосе патрульні зупинили автомобіль Mercedes-Benz C180 за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з 39-річним водієм інспектори помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Лікар-нарколог виявив в організмі водія амфетамін.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Вінницької області.

Спілкуючись із водієм, патрульні звернули увагу на пасажира, який помітно нервував. Поліцейські провели поверхневу перевірку і знайшли у нього пластикову ємність з білою порошкоподібною речовиною, схожою на наркотики.

На місце події прибула слідчо-оперативна група для з’ясування всіх обставин справи. 36-річний пасажир, спілкуючись із поліцейськими, почав вживати нецензурну лексику та провокувати патрульних на фізичний конфлікт. Інспектори його затримали.

На водія автомобіля Mercedes-Benz патрульні склали протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 121 (керування транспортним засобом, що має несправності зовнішніх світлових приладів у темну пору доби) КУпАП. 

На пасажира автомобіля склали протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) та ст. 185 (злісна непокора працівникам поліції) КУпАП.



Переглядів: 287
Поширень: 0

Останні новини