Вінниця прощатиметься із азовцем Назарієм «Грєнкою» Гринцевичем: час та місце

«Людина, яка була, є, і буде взірцем для всіх. Лідер по життю, безстрашний та безсмертний, Герой Українськоі Nації. Це справжня Легенда нашоі країни. Спортсмен, ще 2 тижні тому він виступав на Чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств памʼяті Дениса «Трейна» Бабія. Грєнка легіонер Вінницькоі Центурії. Ще до повноліття мріяв потрапити в Азов. Грєнка фанат футбольного клубу «Нива». Боєць навколофутбольного колективу «Sportowia». Пройшовши оборону Маріуполя та Азовсталі, полон він повернувся до строю у складі підрозділу К12, будучи одним із командирів. Сила, дух, характер, воля до перемоги - це все він», – саме так описують Назарія «Грєнку» Гринцевича близькі.

Як стало відомо вчора, Грєнка, наймолодший азовець, загинув 6 травня у бою за Україну. Пройшовши через оборону Азовсталі та полон, хлопець знов повернувся до війська у складі підрозділу К12. Що, як не ці безстрашні вчинки найкраще охарактеризують Назарія...

«Слухайте маму. Їжте кашу. Любіть Україну», – його легендарна настанова.

«Грєнка». Гринцевич Назарій Андрійович.

10.03.2003 - 06.05.2024

Інформація щодо прощання:

9.05.2024 (четвер)

10:30 – живий коридор починаючи від тролейбусноі зупинки «Водоканал» – по вул Київській до автовокзалу – площа Перемоги – Зал. Вокзал.

10.05.2024

10:30 – почесті в центральному Соборі на вул Соборна.
11:30 – прощання на стадіоні «Нива».
13:30 – поховання на Алеї Слави на Сабарівському кладовищі.

Рекомендація по квітам: лише живі квіти. Білі або червоні троянди.

У разі повітряної тривоги подбайте про свою безпеку!

Вінничан просять прийти та вшанувати пам'ять хороброго земляка, який з юних літ пішов захищати Україну, аби ми мали шанс на щасливе майбутнє.



Переглядів: 484
Поширень: 0

Останні новини