Учні вінницького ліцею № 34 передали чотири дрони для ЗСУ

Нещодавно, 3 травня, учні та вчителі ліцею № 34 зробило важливий крок для підтримки української армії, а саме передали Захисникам та Захисницям України чотири безпілотники. Кошти на них зібрали завдяки благодійному ярмарку, який провели напередодні.

«Вінницький ліцей № 34 від початку повномасштабного вторгнення систематично долучається до підтримки військових. Ми плетемо сітки, волонтеримо та донатимо. Цього разу від волонтерського центру Луки-Мелешківської громади дізналися про потребу. Кошти, які зібрали, спрямувати на чотири безпілотники. Це три дрони-камікадзе та один квадрокоптер DJI Mavic 3», – повідомила директорка ліцею Оксана Войтко.

Найближчим часом безпілотники вже будуть на передові та допоможуть нашим оборонцям виконувати бойові завдання на донецькому напрямку.

«Сьогодні вінницькі школярі вкотре роблять безцінний внесок в Перемогу, і ми ними дуже пишаємось, адже саме їм після української Перемоги відроджувати нашу державу», – прокоментувала директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко.

Джерело: ВМР



Переглядів: 533
Поширень: 0

Останні новини