Змагалися та донатили на ЗСУ: у Вінниці відбувся фестиваль робототехніки

Днями у Палаці дітей та юнацтва відбувся п'ятий відкритий фестиваль робототехніки «Vinnytsia RoboCamp – 2024». Участь у події взяли 32 команди, у складі яких змагалися 65 знавців конструювання, програмування та творчого мислення. Захід мав на меті зібрати кошти спрямують на підтримку оборонців України.

 Учасники випробовують свої пристрої

Фестивальні дні були дуже насиченими: урочисте відкриття турніру, виставка-конкурс проєктів на вільну тему, змагання в номінаціях «WeDo» та «Робо Сумо» для молодшої категорії та «Робо Сумо», «RoboRace» – для старшої. А ще номінація «Мехатроніка», екскурсія містом – усе це залишило в учасників незабутні враження, нові знайомства та перемоги.

На фестивалі цьогоріч були представлені унікальні моделі пристроїв, механізмів, розумних будівель і транспорту. За гарні конструкторські рішення спецприз від журі отримали діти із Вінницької гімназії №2 та ліцеїв №6 і  №4, Сосонського ліцею Вінницького району Вінницької області, Вінницького міського палацу дітей та юнацтва, Добровеличківського ліцею "Інтелект" Добровеличківської селищної ради Кіровоградської області та приватної вінницької школи «Інсайт».

У загальному заліку змагань молодшої вікової категорії І та III місце вибороли команди Добровеличківського ліцею «Інтелект», II та III місце – команди Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.

У старшій віковій категорії І місце між собою розділили дві команди Вінницького міського палацу дітей та юнацтва, II та III місце – команди Добровеличківського ліцею «Інтелект».

Джерело: ВМР



Переглядів: 732
Поширень: 0

Останні новини