У Вінниці сталось ДТП, внаслідок якого постраждала жінка: подробиці

Вчора, 16 квітня, у Вінниці сталась аварія за участі двох автомобілів. У результаті ДТП 27-річна пасажирка одного з транспортних засобів отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні. Слідство розпочало попереднє розслідування.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

"Автопригода сталась близько 23:30 години на одній із вулиць обласного центру. За попередньою інформацією слідства, 25-річний водій автомобіля Kia Cerens рухаючись по регульованому перехресті допустив зіткнення із легковиком Opel Zafira під керуванням 73-річного жителя Вінницького району, який рухався у попутному напрямку виконуючи маневр лівого повороту", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП пасажирка Opel, 27-річна вінничанка, отримала травми і була госпіталізована.

Водії пройшли огляд на стан алкогольного сп'яніння, результати показали, що вони тверезі. Автомобілі були поміщені на арештмайданчик.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження згідно за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За це правопорушення передбачена відповідальність у вигляді до трьох років обмеження волі та позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Переглядів: 339
Поширень: 0

Останні новини