Вінницькі школярі передали на фронт техніку для військових

Днями учнівське самоврядування та вчителі ліцею №1 зробили значний внесок для підтримки українських військових. Учительський колектив разом з учнями передали Захисникам та Захисницям 5 дронів та засіб радіоелектронної боротьби. Кошти на це спорядження для військових юні активісти зібрали завдяки весняній благодійній акції, яка відбулася в ліцеї.

«Це вже не перший такий наш масштабний донат. Нещодавно ми організовували шкільну ярмарку, де всією освітянською родиною зібрали 154 тисячі гривень. Тому зв’язалися з волонтерами, дізналися про потреби бійців та закупили необхідне», – поділилась заступниця директора з виховної роботи ліцею №1 Людмила Пясецька.

Найближчим часом обладнання буде допомагати нашим оборонцям виконувати бойові завдання на херсонському та донецькому напрямках.
«Така допомога досить важлива для військових. Це чергова підтримка від вінницьких освітян. Тільки за останній час вони передали 15 дронів, які допоможуть знищувати ворожу техніку окупантів», – сказала волонтерка та співзасновниця Волонтерського центру Луки-Мелешківської громади Леся Ревацька.
За словами директорки департаменту освіти Вінницької міської ради Оксани Яценко, такі заходи продовжують відбуватись в закладах освіти.
 Джерело: ВМР


Переглядів: 1456
Поширень: 0

Останні новини