У Вінниці відбувся Всеукраїнський турнір з флаг-футболу Central Bowl

Нещодавно у Вінниці відбувся Всеукраїнський турнір з флаг-футболу Central Bowl. Спортсмени клубу «Вінницькі Вовки» перемогли в категоріях U15 (діти до 15 років) та «Elite women». Друге місце посіли в категоріях U13 та «Elite men». Бронзу виборола ще одна жіноча команда U18 в категорії «Elite women».

 Жіноча команда з флаг-футболу

П’ять перемог із шести команд клубу, які брали участь у турнірі вибороли вінничани на цьому змананні.

 В турнірі взяла участь велика кількість команд з різних куточків України

До міста над Бугом з’їхалися близько 250 спортсменів із 20 команд різних вікових категорій Закарпатської, Львівської, Рівненської (з представниками з Київської), Житомирської, Дніпропетровської, Івано-Франківської (з представниками з Хмельницької) та Вінницької областей.

 Турнір з флаг-футболу Central Bowl

Президент Вінницької обласної федерації американського футболу та організатор заходу, Євген Хомин розповів, що впродовж двох змагальних днів команди гравців з флаг-футболу проявляли неабияку жагу до перемоги. А на футбольному полі, яке було розділене на кілька ігрових локацій вирували емоції та адреналін.

«Кожен момент гри був напружений, сповнений очікування та стратегічного мислення. Задоволені результатом наших спортсменів та загальною організацією заходу. Ми вкотре довели, що Вінниця дійсно столиця флаг-футболу України. Цей турнір став важливим кроком у сприянні розвитку флаг-футболу в Україні, адже ми бачимо, що інтерес до цього виду спорту постійно зростає. Найбільше тішить, що в ньому брали участь усі команди з флаг-футболу, які є в Україні. У майбутньому, після Перемоги, плануємо зробити Central Bowl міжнародним», – прокоментував Євген Хомин.

Джерело: ВМР



Переглядів: 460
Поширень: 0

Останні новини