У Вінниці патрульні затримали наркозбувача, який, ймовірно, кермував авто під наркотиками

Інспектори патрульної поліції у Вінниці зупинили автомобіль Volkswagen, яким керував 38-річний мешканець міста. Під час перевірки водія на порушення Правил дорожнього руху поліцейські запідозрили його у керуванні автомобілем у стані наркотичного сп'яніння. Водію було запропоновано пройти медичний огляд, але він відмовився. Під час складання протоколу водій намагався втекти від правоохоронців, прихопивши із собою два пакети із забороненими речовинами з салону автомобіля.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Під час процесуальних дій на місці події слідчі вилучили у затриманого близько 100 грамів амфетаміну, 20 грамів марихуани та електронні ваги.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення правопорушникові про підозру та обрання запобіжного заходу. 

Патрульні склали на водія протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та винесли постанову за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП. За вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307  (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує 8 років позбавлення волі.

Процесуальне керівництво проводить Вінницька окружна прокуратура.



Переглядів: 344
Поширень: 0

Останні новини