Пожежна небезпека на Вінниччині: якою буде погода сьогодні

Синоптики попереджають про пожежну небезпеку на Вінниччині. 2-4 травня у всіх районах області надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Про це повідомляють у Вінницькому обласному центрі з гідрометеорології.

"Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню)", - зазначають у повідомленні.

Сьогодні у Вінниці очікується мінлива хмарність, проте без опадів. Вітер очікується північно-східний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме 6-8° тепла, а вдень підніметься до 23-25° тепла.

У Вінницькій області також очікується мінлива хмарність без опадів. Вітер буде північно-східного напрямку, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура вночі у регіоні буде варіюватися в межах 5-10° тепла, а вдень підніметься до 22-27° тепла.

Вже завтра, у п'ятницю, 3 травня, на Вінниччині прогнозується мінлива хмарність, без опадів. Вітер очікується північно-східного напрямку, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі буде варіюватися від 7 до 12° тепла, а вдень очікується від 20 до 25° тепла.



Переглядів: 353
Поширень: 0

Останні новини