Як виступили вінничанки на чемпіонаті України з художньої гімнастики: вибороли 7 медалей

Нещодавно у Вінниці відбувся чемпіонат України з гімнастики художньої серед школярів. Вихованки Вінницької МДЮСШ №1 вибороли дві золотих, три срібних та дві бронзові нагороди.

У спортивному залі ГE Національної поліції у Вінницькій області змагались 210 гімнасток з 16 регіонів нашої країни.

 Вінницька команда з художньої гімнастики на чемпіонаті України

У підсумку дівчата з Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи  №1 Злата Величко та Анна Мазуркевич за програмою Кандидата в майстри спорту вибороли у категорії багатоборство золоту та срібну нагороди.

У фіналі змагань у виступі зі стрічкою Злата Величко здобула «золото», у вправі з булавою – «срібло», з обручем – «бронзу». Анна Мазуркевич у вправі зі стрічкою посіла 2 місце.

За програмою Майстрів спорту у багатоборстві 3 місце у Марії Бойван.

Бронзову нагороду команда гімнасток з МДЮСШ № 1 виборола у групових вправах за програмою КМС (багатоборство) у складі: Злати Величко, Катерини Дудчик, Анни Мазуркевич, Дарини Цимбалюк, Влади Сікорської.

У фіналі у вправі «5 обручів» також третє місце за командою спортшколи № 1.

«Наші вихованки показали найкращі результати за весь час участі вінницьких гімнасток на чемпіонатах України. Ми продовжуємо працювати в такому ж дусі і готуємось до наступних стартів», – зазначила старша тренерка МДЮСШ № 1 Ганна Миргородська.

Джерело: ВМР



Переглядів: 433
Поширень: 0

Останні новини